Wel of Geen Kind?

Baby Dilemma heeft een beslishulp ontwikkeld om inzicht te geven in jouw baby dilemma. Maar ook om het denkproces in gang te zetten zodat je met het dilemma aan de slag kunt gaan. Dit is een goede eerste stap.

De uiteindelijke beslissing JA of NEE

In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, geeft de uitslag geen hard antwoord als een “ja” of een “nee”. De uitslag van de test geeft jou wel meer inzicht maar de uiteindelijke keuze blijft toch jouw eigen beslissing. Hoe moeilijk deze beslissing ook kan zijn.

De beslishulp geeft geen JA of NEE als antwoord

“Een Ja of Nee als testuitslag wat betreft een kind keuze zou helpen” is een regelmatig terugkerende opmerking na het invullen van de beslishulp.

Ik ben niet een soort Moeder Natuur die voor jou gaat beslissen. Dat kan ik niet en dat wil ik niet. Maar ik kan en wil je wel dolgraag helpen. De beslishulp geeft verhelderende en/of nieuwe inzichten in de mogelijke factoren die jouw dilemma veroorzaken. Door bewust en onbewust met je dilemma bezig te zijn kun je zelf de uiteindelijke beslissing beter en sneller nemen.

Ik probeerde mijn man de doorslaggevende factor te laten zijn. Maar hij ging er niet in mee. Hij zei: “No way dat je de beslissing in mijn schoenen gaat schuiven! Lekker makkelijk ben jij.”

Helder denken en met je dilemma bezig zijn, helpt al goed als eerste stap en kan je twijfeltijd verkorten. Hoe korter de twijfelperiode, des te beter. Vooral als de tijd dringt. Hoewel natuurlijk even de tijd nemen voor een dergelijk grote beslissing helemaal zo slecht nog niet is. Het voelt misschien als lastig maar uiteindelijk neem je dan wel een betere en weloverwogen beslissing, je intuïtie kan dan ook zijn werk doen.

Vergeet ook je intuïtie niet!

Hierdoor ben je beter voorbereid op de volgende stap in je leven. Een leven met –als het uiteindelijk ook lukt- of zonder kind! En vergeet niet dat er geen goede of slechte beslissing is. Het gaat erom dat jij de juiste beslissing neemt, voor nu en voor later.

Dus geen hard ja of nee, maar wel een steun in de rug.

Weet je dat de test al meer dan 6400 keer is ingevuld en dat meer dan 90% van de respondenten positief is over de test?

Wat wordt jouw antwoord op de vraag: Wel of Geen Kind? Ja of Nee?

Waar wacht je nog op, doe de beslishulp!

Succes!

Pin It on Pinterest