Het Babydilemma Boek
Voor vrouwen die twijfelen over kinderen krijgen

Je hebt een heerlijk leven maar toch knaagt er iets.
Het onderwerp ‘kinderen krijgen’ schiet regelmatig door je hoofd,
je bent bang voor de risico’s die het wachten met zich mee kan brengen en vreest dat het wel eens te laat kan zijn.
Toch laat je de tijd verstrijken met alle gevolgen van dien!
Je klok gaat steeds harder tikken en ongewenste kinderloosheid ligt op de loer.

Herken jij je hier in?  Bestel dan mijn boek en ga aan de slag met je babydilemma.

Het boek is te koop voor € 22,50 inclusief BTW & verzendkosten (NL).
Wil je het boek laten bezorgen in België? Dan verzoek ik je het boek te bestellen via deze link.

Het Babydilemma - Het boek bevat een breed scala aan onderwerpen om jouw denkproces op gang te brengen.
Het Babydilemma - Het boek bevat een breed scala aan onderwerpen om jouw denkproces op gang te brengen.
Het Babydilemma - Het boek bevat een breed scala aan onderwerpen om jouw denkproces op gang te brengen.

Allerlei vragen schieten door je hoofd:

Past een kind wel in mijn leven?
Wil ik concessies doen?
Voegt een kind iets toe aan mijn geluksgevoel?
Wil ik wel zo’n grote verandering aangaan in mijn leven terwijl ik het eigenlijk prima naar mijn zin heb?
Waar blijft dat oergevoel?
Wil ik niet eerst een carrièresprong maken?
Is de wereld al niet vol genoeg?
Zou ik wel een goede moeder zijn?
En als ik het niet leuk blijk te vinden, dan zit ik levenslang met een kind opgezadeld! Wat dan?
Hoeveel tijd heb ik nog?
Is mijn persoonlijke situatie wel ideaal?
(bijvoorbeeld omdat je single bent of een partner hebt die geen kinderen wilt)

 

 

Al deze vragen komen in het boek aan bod.
Jouw verlangen om je babydilemma op te lossen en een keuze te maken staat in dit boek centraal.
Een goede eerste stap is om informatie te vergaren over wat jouw babydilemma veroorzaakt.

Waar gaat het boek over?

Het boek bevat een breed scala aan onderwerpen om jouw denkproces op gang te brengen, zoals;  de hoofdoorzaken van een babydilemma, de baargeneratie van nu, de samenleving, voor- en nadelen van kinderen, veroudering, bevolkingspolitiek, de ideale work-life balance, carrière, spijt, vrijheid, emoties, vriendschap en nog veel meer. In ieder hoofdstuk staan vragen die je aanzetten tot nadenken met als doel dat jij aan de slag gaat.

 Ik wens je veel leesplezier!

‘Het BabyDilemma’ is een leuk, origineel en gevarieerd keuzeboek dat vrouwen die twijfelen over het krijgen van kinderen helpt met het op een rijtje zetten van hun gedachten en hen inzicht biedt in hun babydilemma. De statistieken, de Dil & Emma strips, de ervaringen van Ida en andere vrouwen, en nog heel veel meer maken het niet enkel tot een nuttig, maar vooral ook tot een leuk en makkelijk leesbaar boek. Een aanrader!
Dorthie van der Meulen

Het boek ‘Het babydilemma’ heeft mij vele nieuwe inzichten gebracht. De voor- en nadelen van het hebben van kinderen, maar ook van het niet hebben van kinderen zijn zeer duidelijk uitgelicht. Het heeft me bepaalde dingen doen inzien waar ik van tevoren niet over had nagedacht. Het is eerlijk en objectief geschreven en biedt mij een helpende hand voor mijn babydilemma.
Kimberly Kop

Boeklancering 2017

Pin It on Pinterest