Vind jij het ook beter dat vrouwen op tijd nadenken over een kinderwens in plaats van te laat, dan kun je mij boeken als spreker?

“Een jonge energieke moeder en een carrière; omdat het kan!”

Een kind zet misschien het leuke vrije leven op het spel, maar uitstel ook. Het is zonde als vrouwen te laat zijn en zich hierdoor kinderloos gaan voelen, met ziekteverzuim, rouwgevoelens en spijt tot gevolg.

Ik spreek in deze inspiratiesessies graag met Young Professionals. Over hoe ze kunnen dealen in het bos van dilemma’s waarin ze vaak eindeloos ronddwalen. Dilemma’s waarbij de factor tijd van cruciaal belang is, zoals bij een babydilemma. Een inspirerende sessie waarbij de ‘vrouw’ centraal staat.

Beheer jij een vrouwennetwerk? Organiseer jij een evenement voor jonge vrouwen en zoek je een gastspreker? Ben jij een werkgever die Young Professionals wil helpen in het bos van dilemma’s, zeker als het om een babydilemma gaat waarbij de factor tijd van cruciaal belang is?

Dan kun je mij boeken als spreker. Een overzicht van de presentaties:

Waarom ontdekken of kinderen in jouw droomleven passen?

In deze dynamische sessie vertel ik welke vrouwen er twijfelen over het krijgen van kinderen en waarom er wordt getwijfeld. Ik vertel hoe ze er mee om kunnen gaan, vertel over mijn valkuilen en fouten en wat ze kunnen doen om hun babydilemma op te lossen. Een mooi babydilemma avontuur.

Duur presentatie: 45-75 minuten
Investering: € 1750 ex btw en reiskosten (incl. voorbereiding, reistijd en telefonisch overleg)

Een andere opzet is ook mogelijk. Stuur een mail naar: info@babydilemma.nl. Ik denk graag mee over de voor jou/jullie gewenste opzet.

Pin It on Pinterest