“Mijn missie als babydilemma coach is om jou als
twijfelaar te laten ontdekken of
kinderen in jouw droomleven passen”

Ik ben Ida Kersseboom

Levensgenieter, moeder, bourgondiër, tennister, hardloopster, productmanager, babydilemma coach, onderzoekster naar de vrouw achter het babydilemma, schrijfster van het boek ‘Het Babydilemma’ en bedenker van het online keuzeprogramma ‘Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen’

Keuzes maken mijn leven mooier

Het leven biedt zoveel meer als ik keuzes maak in mijn leven. Keuzes maken mijn leven leuker, mooier, vrijer en rijker. Met andere woorden; ik word er gelukkiger van. Dit geldt niet alleen voor mij, maar ook voor vele anderen. Grote kans dat dit ook voor jou geldt. Zeker als het om een kindkeuze gaat waarbij de tijd dringt.

Van twijfelaar naar besluitvaardig persoon

Ik was een enorme babydilemmatwijfelaar.  Bijna zes jaar heb ik gewikt en gewogen over het krijgen van kinderen, omdat ik de cruciale vraag -wil ik moeder worden? – met ‘smoesjes’ wegwuifde met als gevolg: uitstel! Best risicovol, want voor hetzelfde geld was ik te laat geweest. Dan had ik me in plaats van bewust kindervrij (waarbij ik zelf kan kiezen), ongewild kinderloos gevoeld (waarbij er niets meer te kiezen valt) en misschien wel levenslang spijt gehad.

Inmiddels is dit jaren geleden en door schade en schande wijs geworden, weet ik dat ik hard aan de slag moet als ik voor een groot dilemma sta. Door hard aan de slag te gaan lukte het mij steeds beter om een antwoord te krijgen vanuit mijn hart, mijn gevoel, mijn intuitie. Niet enkel en alleen op ratio beslissen.

Als babydilemma coach help ik jou graag

Wil ik moeder worden? Vanuit de filosofie dat het antwoord op deze vraag bij vrouwen die twijfelen over het krijgen van kinderen niet vanzelf komt, heb ik Baby Dilemma in 2014 opgericht. Ik maakte een beslishulp (inmiddels al meer dan 18.000 x ingevuld), deed uitgebreid onderzoek naar de vrouw achter de twijfelaar, schreef het boek ‘Het Babydilemma’ en ontwikkelde het babydilemma online keuzeprogramma ‘Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen’. In het programma begeleid ik als coach twijfelaars bij het maken van de voor hun beste keuze. 

Het moment van ‘weten’ is zo’n mooie mijlpaal. 

  

Babydilemma groet,

Liefs van Ida

Pin It on Pinterest