Baby Dilemma in ’t nieuws

Lindanieuws.nl 23-3-2017 WEL OF GEEN BABY? IDA (46) HELPT JE MET DIE KEUZE IN 'HET BABYDILEMMA'
De vraag waar veel vrouwen van wakker liggen, maar waar ze vaak niet over durven te praten

Ervaringen over Baby Dilemma

Mijn vriend wilde graag kinderen en ik was er nog niet uit. Ik besloot uiteindelijk bij hem weg te gaan en alleen op zoek te gaan naar het voor mij beste antwoord. Ida’s boek ‘Het babydilemma’ en haar keuzeprogramma ‘Ontdek of kinderen in mijn droomleven passen’ hebben mij geholpen om de voor mij beste keuze te maken. Zonder hulp van Baby Dilemma zou ik nog steeds aan het worstelen zijn. De uitkomst? Dit hoeft niet voor iedereen te gelden, maar ik wil graag moeder worden 😊. Mijn verhaal kun je trouwens hier lezen.

Nicole over het keuzeprogramma 'Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen'

Door de handreikingen die het keuzeprogramma mij gaf, kreeg ik al snel inzicht in mijn dillema! Door de vragen te doorlopen werd ik mij bewust van mijn eigen gedachten en angsten. Heel erg verhelderend om op deze manier te onderzoeken waar je mee worstelt. Ik heb ervaren dat het angsten waren en door de bewustwording ervan weet ik wat ik wil! 😊

Saskia over het keuzeprogramma 'Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen'

Het Babydilemma’ is een leuk, origineel en gevarieerd boek dat vrouwen die twijfelen over het krijgen van kinderen helpt met het op een rijtje zetten van hun gedachten en hen inzicht biedt in hun babydilemma. De statistieken, de Dil & Emma strips, de ervaringen van Ida en andere vrouwen, en nog heel veel meer maken het niet enkel tot een nuttig, maar vooral ook tot een leuk en makkelijk leesbaar boek. Een aanrader!
Dorthie van der Meulen over boek 'Het babydilemma'

Het boek ‘Het babydilemma‘ heeft mij vele nieuwe inzichten gebracht. De voor- en nadelen van het hebben van kinderen, maar ook van het niet hebben van kinderen zijn zeer duidelijk uitgelicht. Het heeft me bepaalde dingen doen inzien waar ik van tevoren niet over had nagedacht. Het is eerlijk en objectief geschreven en biedt mij een helpende hand voor mijn babydilemma.
Kimberly Kop over boek 'Het babydilemma'

Via een vriendin werd ik geattendeerd op jouw gratis e-book. Het o.a. lezen dat “voor je uit blijven schuiven niet helpt, maar je er juist bewust over na moet gaan denken” lijken hele simpele dingen, maar ik merk nu als dat er iets in mijn hoofd veranderd is daardoor. Door geen besluit te nemen, blijft er toch altijd een soort onrust heersen. Ik wilde je in elk geval bedanken voor de info die mij toegekomen is! 🙂

Silvia over het gratis e-book: 12 redenen om aan de slag te gaan

Ontzettend bedankt voor het gratis e-book. Het heeft me echt aan het denken gezet.

Simone over het gratis e-book: 12 redenen om aan de slag te gaan

Ik vond het online keuzeprogramma goed en helder. Het heeft echt meer vorm gegeven aan mijn overwegingen. Ik heb inmiddels een keuze gemaakt!
Saskia over het keuzeprogramma 'Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen'

Erg fijn dit keuzeprogramma! Het zorgt voor veel meer inzicht in iets wat voor mij wel helder is, maar ook niet lijkt te zijn.
Mariska over het keuzeprogramma 'Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen'

De Baby Dilemma Test is inmiddels al meer dan 18.000x ingevuld.

Hieronder volgt een aantal reacties die ik van respondenten ontving nadat ze de test hadden gedaan.
Meer dan 90% was zeer tevreden over de test en respondenten blij, ik blij! De uitkomsten van de test zijn beschreven in het hoofdstuk ‘Je bent niet de enige’ in mijn boek Het babydilemma. Voor vrouwen die twijfelen over kinderen krijgen. Klik hier om naar de test te gaan.

“Het invullen van de vragen geeft meer zelfinzicht – Super interessant en heel bruikbaar – Bedankt voor het maken van deze beslishulp, het heeft me geholpen om mijn interpretaties betreffende het gedrag van mijn partner een plekje te geven – Mijn financiële toekomst is onzeker maar ik heb de knoop doorgehakt. We gaan ervoor! Leuk en goed initiatief! Heel blij dat er zoiets is opgestart, aangezien er toch veel mensen mee worstelen – Haalt belangrijke punten aan en wijst je ook op de grote verantwoordelijkheid. Niet alleen de positieve kanten van kinderen krijgen – Het initiatief is leuk en zeer zeldzaam – Een verhelderende test – De uitleg is prima. Het heeft mij wat meer inzichten gegeven – Heel duidelijk! – Leuke en interessante test! – Overzichtelijk, redelijk compleet qua meespelende factoren – De vragen en de uitslag geven een mooi overzicht voor jezelf – De persoonsgebonden scores in procenten en uitleg hierbij zijn een echte eyeopener voor veel mensen denk ikAlleen het bestaan van de test geeft al aan dat ik niet de enige ben met een dilemma, hoewel dat wel zo voelt – De uitkomsten verwoorden wat je zelf niet goed onder woorden kan brengen – Veel komt overheen met hoe ik ben en me voel! – Het klopt allemaal redelijk. Succes met de test. Goed dat jullie die hebben gemaakt – IK VIND HET SUPER – Het feit dat mensen een test moeten doen om te kijken of ze een kind moeten krijgen geeft al aan dat ze zich niet moeten voortplanten – Er komt geen duidelijk antwoord uit… je denkt wel zelf na tijdens het maken van de vragen – Goede test! Zowel de stellingen als de feedback achteraf, helder en klopt als een bus – Veel duidelijke stellingen en een informatieve uitslag. Het zet me nog meer aan het denken en helpt uiteindelijk bij mijn keuzeWij zitten middenin ons beslismoment en jouw beslishulp helpt”

Pin It on Pinterest