Ervaringen

‘Het BabyDilemma’ is een leuk, origineel en gevarieerd keuzeboek dat vrouwen die twijfelen over het krijgen van kinderen helpt met het op een rijtje zetten van hun gedachten en hen inzicht biedt in hun babydilemma. De statistieken, de Dil & Emma strips, de ervaringen van Ida en andere vrouwen, en nog heel veel meer maken het niet enkel tot een nuttig, maar vooral ook tot een leuk en makkelijk leesbaar boek. Een aanrader!
Dorthie van der Meulen

Het boek ‘Het babydilemma’ heeft mij vele nieuwe inzichten gebracht. De voor- en nadelen van het hebben van kinderen, maar ook van het niet hebben van kinderen zijn zeer duidelijk uitgelicht. Het heeft me bepaalde dingen doen inzien waar ik van tevoren niet over had nagedacht. Het is eerlijk en objectief geschreven en biedt mij een helpende hand voor mijn babydilemma.

Kimberly Kop

De Baby Dilemma Test is inmiddels al meer dan 16.000x ingevuld.

Hieronder volgt een aantal reacties die ik van respondenten ontving nadat ze de test hadden gedaan.
Meer dan 90% was zeer tevreden over de test en respondenten blij, ik blij! De uitkomsten van de test zijn beschreven in het hoofdstuk ‘Je bent niet de enige’ in mijn boek Het babydilemma. Voor vrouwen die twijfelen over kinderen krijgen. Klik hier om naar de test te gaan.

 

“Het invullen van de vragen geeft meer zelfinzicht – Super interessant en heel bruikbaar – Bedankt voor het maken van deze beslishulp, het heeft me geholpen om mijn interpretaties betreffende het gedrag van mijn partner een plekje te geven – Mijn financiële toekomst is onzeker maar ik heb de knoop doorgehakt. We gaan ervoor! – Erg fijn dit! Zorgt voor wat meer inzicht in iets wat voor mij helder is, maar soms niet lijkt te zijn – Ik vond de test verrassend goed en de uitkomsten zeer toepasselijk. Het heeft me echt meer vormgegeven aan mijn overwegingen – Leuk initiatief! Heel blij dat er zoiets is opgestart, aangezien er toch veel mensen mee worstelen – Haalt belangrijke punten aan en wijst je ook op de grote verantwoordelijkheid. Niet alleen de positieve kanten van kinderen krijgen – Het initiatief is leuk en zeer zeldzaam – Een verhelderende test – De uitleg is prima. Het heeft mij wat meer inzichten gegeven – Heel duidelijk! – Leuke en interessante test! – Overzichtelijk, redelijk compleet qua meespelende factoren – De vragen en de uitslag geven een mooi overzicht voor jezelf – De persoonsgebonden scores in procenten en uitleg hierbij zijn een echte eyeopener voor veel mensen denk ik – Alleen het bestaan van de test geeft al aan dat ik niet de enige ben met een dilemma, hoewel dat wel zo voelt – De uitkomsten verwoorden wat je zelf niet goed onder woorden kan brengen – Veel komt overheen met hoe ik ben en me voel! – Het klopt allemaal redelijk. Succes met de test. Goed dat jullie die hebben gemaakt – IK VIND HET SUPER – Het feit dat mensen een test moeten doen om te kijken of ze een kind moeten krijgen geeft al aan dat ze zich niet moeten voortplanten – Er komt geen duidelijk antwoord uit… je denkt wel zelf na tijdens het maken van de vragen – Goede test! Zowel de stellingen als de feedback achteraf, helder en klopt als een bus – Veel duidelijke stellingen en een informatieve uitslag. Het zet me nog meer aan het denken en helpt uiteindelijk bij mijn keuze – Wij zitten middenin ons beslismoment en jouw beslishulp helpt”

Baby Dilemma in ’t nieuws

Pin It on Pinterest