Je hebt geen kinderwens

Je leeft bewust een kindervrij leven. Je hebt (nog) geen kinderwens en stelt andere doelen aan je leven dan het krijgen van kinderen. Je hebt tot nu toe nooit een kinderwens gehad en grote kans dat je die ook nooit gaat krijgen. Vaak ontbreekt het oergevoel en dat maakt een kindervrije keuze makkelijk.

Het kan ook zijn dat je kinderwens zich nog niet geopenbaard (of gemanifesteerd) heeft, omdat je je nog niet bewust bent van het feit dat je kinderen wilt. Of dat je twijfelt over het wel of niet krijgen van kinderen en voorlopig geen keuze wil maken. De tijd zal dit uitwijzen.

Wat als je nog geen kinderwens hebt?

Indien je nog niet weet of je kinderen wilt, is het goed om de tijd in de gaten te houden. Want hoewel we aan de buitenkant langer jong blijven, geldt dit niet voor je eicellen. De tijd wordt je vijand en uitstel kan leiden tot kinderloosheid. En dan valt er niets meer te kiezen.

Bewust kindervrij blijven is een prima keuze, ongewild kinderloos worden is een gemiste kans.

Hieronder kun je mijn gratis online keuzeboek downloaden. Hierin vind je 12 redenen waarom het een goed idee is om aan de slag met de vraag -Wel of geen kind?- mocht je twijfelen.

Gratis online keuzeboek: Wel of geen kind? 12 redenen om aan de slag te gaan

Ontvang gratis mijn online keuzeboek Wel of geen Kind?

12 redenen om aan de slag te gaan

 Twijfel jij over kinderen? Stel jij de beslissing steeds uit? Waarom doe je dit eigenlijk?

 Ontdek de 12 redenen waarom het een goede stap is om aan de slag te gaan met de moeilijke, maar ook mooie levensvraag: Wel of geen kind?

Geen spam, wel waarde.
Je gegevens zijn veilig.

 

Pin It on Pinterest