Inspiratiesessies met als doel:

‘De optimale vrouwelijke professionals in werk en privé’

Presentatie -management-

De optimale vrouwelijke professionals in werk en privé

INSPIRATIESESSIE: ‘De optimale vrouwelijke professionals in werk en privé’

In deze interactieve innovatie- en inspiratiesessie voor managementteams laat Ida zien hoe je als organisatie je vrouwelijke professionals beter kan bedienen; ze dingen laat doen die bij hen passen en waar ze in geloven. Op de werkvloer, maar ook als moeder, als vrouw, als mens. Ida gebruikt praktijksituaties, stelt vragen en illustreert de voordelen hiervan, zonder de economische invalshoek voor het bedrijf uit het oog te verliezen.

Ben jij als bedrijf in voor innovatie naar een vrouwvriendelijkere mindset en een win/win situatie in je bedrijf?

 

Boek dan nu deze inspiratiesessie voor je managementteam

5 + 11 =

Duur van de presentatie: 45-75 minuten
Investering: € 1750 exclusief BTW en reiskosten (inclusief voorbereiding, reistijd en telefonisch overleg)

Presentatie -management/werkvloer-

Ontdek of kinderen in jouw droomleven passen

In deze dynamische sessie voor managementteam en professionals op de werkvloer vertelt Ida welke specifieke twijfels over het krijgen van kinderen er spelen in het leven van jonge professionals. Veel van je collega’s zullen zich hierin herkennen, wat een brug bouwt tussen de organisatie en deze talentvolle professionals. Ook gaat Ida in op hoe je met je babydilemma om kunt gaan. Ida deelt ook haar eigen valkuilen en fouten tijdens het omgaan met haar eigen babydilemma, en helpt jou deze fouten voorkomen. Ida helpt je de voor jou allerbeste keuze te maken op basis van gevoel en verstand. Dit is met recht een levenskeuze die je weloverwogen wilt maken.

Gun jij jouw professionals dit avontuurlijke en inspirerende babydilemma-avontuur?

Boek nu deze waardevolle sessie voor jou en je medewerkers

12 + 11 =

Duur van de presentatie: 45-75 minuten Investering: € 1750 exclusief BTW en reiskosten (inclusief voorbereiding, reistijd en telefonisch overleg)

Gratis webinar: Waarom ontdekken of kinderen in jouw droomleven passen?

Twijfel jij over kinderen krijgen? Tijdens dit webinar vertel ik je o.a. de hoofdoorzaken van een babydilemma en hoe je er mee om kunt gaan. Het verhaal achter de twijfelende vrouw en waarom het handig is om aan de slag te gaan. Ook vertel ik hoe je in zes stappen een keuze kunt maken.

Klik hier voor aanvullende informatie en om te registreren

Pin It on Pinterest