Je hebt een kinderwens

Als je een  kinderwens hebt, dan weet je vaak van jongs af aan dat je moeder wilt worden. Het behoort tot een van de belangrijke levensdoelen, een levensmissie. Een kinderwens kan al in de vroege levensjaren zijn ontstaan, maar ook pas op latere leeftijd.

Wanneer ben jij er klaar voor om met je kinderwens aan de slag te gaan?

Weet jij wanneer je met je kinderwens aan de slag wilt gaan?
Weet jij wat de beste leeftijd is om aan de slag te gaan?

Je lijkt het eeuwige leven te hebben, je ziet er langer jong uit en je voelt je ook langer jong. In je mooie vrije leven komt het krijgen van kinderen nooit perfect uit en je hebt altijd wensen die je eigenlijk nog gerealiseerd wilt zien voor je aan kinderen begint.

Dat eeuwige leven geldt helaas niet voor je eicellen en te lang wachten met je kinderwens is dan ook niet zonder risico’s. Na je 25e gaan je eicellen kwalitatief en kwantitatief achteruit.

Blijf dus niet te lang hangen in je bewust kindervrije periode. Hierdoor voorkom je ongewilde kinderloosheid als gevolg van uitstel. Wil je meer weten over waarom het goed is om op tijd aan de slag te gaan?

Download dan hieronder het keuzeboek met daarin 12 goede redenen om na te denken over je kinderwens en planning.

Gratis online keuzeboek: Wel of geen kind? 12 redenen om aan de slag te gaan

Ontvang gratis mijn online keuzeboek Wel of geen Kind?

12 redenen om aan de slag te gaan

 Twijfel jij over kinderen? Stel jij de beslissing steeds uit? Waarom doe je dit eigenlijk?

 Ontdek de 12 redenen waarom het een goede stap is om aan de slag te gaan met de moeilijke, maar ook mooie levensvraag: Wel of geen kind?

Geen spam, wel waarde.
Je gegevens zijn veilig.

 

Pin It on Pinterest