De Big Five Persoonlijkheidskenmerken in relatie tot een Baby Dilemma

Ik heb een aantal trainingen gevolgd en tijdens zulke trainingen was ik altijd flink aan het schrijven. Alles wat ik hoorde wilde ik noteren. Zoals dingen die ik wil onthouden, dingen die in de toekomst van pas kunnen komen, dingen die ik wil sharen, kortom, dingen waar ik iets mee wil, waarvan ik bang ben dat ik ze vergeet.

En sinds ik kinderen heb lijkt het alsof ik niets meer onthoud, dus schrijf ik alles maar op, nog meer dan vroeger.

Twijfelen over kinderen door karaktereigenschappen

Totdat iemand tegen mij zei: “dat doen mensen uit pure onzekerheid
“Shit” dacht ik: “Gelijk heeft hij!”

Ik kijk later nooit meer naar die bewuste aantekeningen terug of misschien alleen maar sporadisch. Wat een eye opener eigenlijk!

Zegt dit iets over mij? De eeuwige onzekere twijfelkont, ook weer te herleiden naar een Baby Dilemma. Zes jaar heb ik over een kind lopen twijfelen.Ik wens dat ik overal gewoon eens een stellige beslissing over kon nemen! Als iemand aan mij vraagt: “weet je het heel zeker?” Dan schiet ik standaard in standje onzeker en ga ik twijfelen. Stelligheid over zaken zou een hoop ruis in mijn hoofd schelen.

De beslishulp behandelt de Big Five persoonlijkheidskenmerken in relatie tot een Kinderwens

Omdat bepaalde eigenschappen belangrijk kunnen zijn in relatie tot een kinderwens, behandelt de Beslishulp de Big Five persoonlijkheidskenmerken. Heb jij je al getest? Ik heb me achteraf getest en grote kans dat ik door mijn persoonlijkheidskenmerken het moederschap vooruit geschoven heb. Alleen kun je er achteraf weinig meer aan doen.

Wil ik een kind? Baby Dilemma is er voor jou!  Ga naar de beslishulp en doe de test!

Pin It on Pinterest