Uitstellen kinderwens vanwege bevallingsangst?
Uitstellen kinderwens vanwege bevallingsangst?

Het zou kunnen dat  je je kinderwens uitstelt omdat je opziet tegen de zwangerschap of helemaal geen zin hebt in ‘het gedoe’ rond de bevalling, terwijl je misschien toch eigenlijk best een kindje zou willen…..

Een zwangerschapscoach helpt!

Mijn zwangerschapscoach heette Annelies en Annelies heeft ons heel erg goed voorbereid op de bevalling. Mijn partner en ik werden als topteam bestempeld tijdens de bevalling door de ziekenhuiscrew en daar heeft enkel en alleen Annelies voor gezorgd. Ik ben haar nog steeds dankbaar!

Ik was redelijk onzeker tijdens mijn zwangerschap over de bevalling en kwam niet verder met zwangerschapsgymnastiek. Via via hoorde ik van het bestaan van Annelies.

In ongeveer 3 sessies bereid zij je voor; de eerste 2 sessies gaan over de bevalling zelf en de derde sessie gaat over oefeningen die je moet doen na de bevalling. Je moet even over een grens heen dat je de bevalling gaat oefenen (hoe je moet hijgen en persen) met je partner en Annelies erbij, maar gewoon doen, je voelt je zekerder naar de bevalling toe en tijdens het echte werk werpt het vruchten af! Annelies is the best!

Annelies woont in de regio Rotterdam. Goed voorbereid bevallen, Annelies van Tijen, tel. (015)3698323

Stel je kinderwens niet uit vanwege enkel en alleen bevallingsangst. Praat met een zwangerschapscoach en je bent goed voorbereid voor de bevalling.

Pin It on Pinterest