Van virtuele seks komen geen kindjes

Van virtuele seks komen geen kindjes

Verslaafd aan virtuele seks komt voor bij mannen en vrouwen en kan een probleem worden in een relatie en bij een mogelijke kinderwens. Vooral bij mannen kan het ten koste gaan van de kwaliteit van het zaad.

Virtuele seks, een stijgende trend

Jongeren (man & vrouw) zijn actief als het gaat om virtueel verkeer op het internet. Alles ligt vrij eenvoudig binnen handbereik, van huiswerkopdrachten tot de meest heftige porno. En als het binnen handbereik ligt en het ook nog eens gigantisch aantrekt, dan is 1+1 natuurlijk 2.

Een man kan virtueel veel liefdeloze seks hebben met iedereen die hij aanbidt en er ook nog eens mee doen wat hij wil. Alle lusten maar niet de lasten dus!

“Virtuele vrouwen zeuren niet zoveel,” grappen ze.

Seks met een 3D-Avatar

Na wat online onderzoek hierover stuitte ik op een nieuw mannelijk apparaat: Seks met een 3D-Avatar. Deze robot maakt virtuele seks tastbaar en ik kan me zo voorstellen dat mannen hier verslaafd aan kunnen raken als het zo echt lijkt. De eigenaar van dit apparaat denkt dat de virtuele realiteit in de toekomst realistischer wordt dan echte seks.

Stel je nou eens voor, manlief denkt: “YES, ik heb het rijk alleen”. Je wordt wakker, gaat naar beneden en treft manlief aan met zijn nieuwe “play station”.

Ik weet het niet, als dit de toekomst is? Misschien is het een stukje gewenning, op dit moment is het nog shocking voor mij!

En mocht je een kinderwens hebben:

Van virtuele seks komen geen kindjes, het kan zelfs de zwangerschapskansen verkleinen.

Is een apparaat als de 3D-Avatar iets waar we aan moeten wennen in de toekomst?
Nieuwsgierig?

 

Pin It on Pinterest