Work Life Balance met Kinderen

Work Life Balance met Kinderen

Ik heb alles wat mijn mijn hartje begeert: een man, 2 gezonde kinderen, een baan, een leuk huis, ik ben lichamelijk gezond, ik heb Baby-Dilemma als enorm leuke bijbaan, ik heb een dynamisch sociaal leven, ik sport en toch voelde ik me ineens minder lekker, een soort van impasse; 2 banen, 2 kleine kids, een huishouden draaiend houden……o ja, en ook nog een leuke partner zijn, best veel allemaal!

De neerwaartse spiraal waar ik in zat

Tijd om even gas terug te nemen en na te denken!

Zelf kwam ik hier niet op, maar ik viel door een nieuwe collega door de mand. Hij vroeg hoe het nou eigenlijk echt met me ging, hij had me door! In eerste instantie vroeg ik me af waar hij het gore lef vandaan had gehaald om me zo’n directe vraag te stellen, maar het kwaad geschiedde: ik zei dat het wel goed ging maar hij zag duidelijk aan mij dat dit niet het geval was.

Achteraf ben ik blij want ik had dit nodig, ik zat al een tijdje niet echt lekker in mijn vel en net op tijd kwam hij, mijn nieuwe collega! Met de kennis van nu ben ik hem dankbaar, zeer dankbaar! Het was tijd voor verandering!

Iedere dag een beetje Moederdag

Ik ben intern van baan veranderd, plan beter, heb meer ruimte gecreëerd voor mijn project Baby-Dilemma en ik besteed bewuster en meer aandacht aan mijn kinderen. En dit maakt mij een leukere moeder èn partner, het is nu iedere dag een beetje Moederdag!

Te druk hebben, ken je dit?

In alle wel-of-geen-kind-boeken die ik heb gelezen kennen veel moeders dit te-druk-hebben-probleem in de fase met kleine kinderen. Ik dacht dit overkomt mij niet en inderdaad; ik was er gelukkig op tijd bij!

Voor mij liggen veel kansen en een flinke dosis zelfontplooiing; zowel voor mijn vaste werk als voor Baby-Dilemma; meer hulp kunnen bieden aan mensen bij de beslissing bij wellicht het moeilijkste vraagstuk in het leven. En vergeet niet: meer loslaten, beter plannen en assertiever zijn helpt!

Ik heb er zin in, jij ook?!

Vergeet niet: meer loslaten, beter plannen en assertiever zijn helpt!

 

Pin It on Pinterest