Zes redenen om je Baby Dilemma aan te pakken

Ondanks dat je misschien gelukkig bent is twijfelen over een baby vaak niet de gemakkelijkste fase in het leven. Je durft daardoor misschien geen andere grote beslissingen te nemen. Plannen stagneren en je leven staat voor je gevoel stil. Je wikt en weegt maar je brein geeft je geen duidelijk antwoord. De zogenaamde “Baby Dilemma Tilt Stand”.

Een dergelijke beslissing is vaak een groot vraagstuk. Niet iets om over een nacht ijs te gaan. De uiteindelijke beslissing zorgt immers voor een hele grote verandering in je leven. En aan je twijfels kunnen tientallen redenen ten grondslag liggen.

Heb jij al uitgezocht waardoor je twijfelt? Heb je hier al een vinger achter weten te krijgen?

Natuurlijk, de tijd zal alles uitwijzen over je verdere levensloop, maar wil en kun je hierop wachten? Je gaat echt wel een keer beslissen, de vraag is alleen wanneer. En je wilt alles behalve te laat zijn.

Hoe korter de twijfelperiode des te beter. Hoewel de tijd nemen voor een dergelijke grote beslissing zo slecht nog niet is. Het voelt misschien als lastig maar uiteindelijk neem je dan wel een meer weloverwogen beslissing. Hierdoor ben je beter voorbereid op de volgende stap in je leven. Een leven met of zonder kind!

Neem in je afweging mee dat er is geen goede of slechte beslissing is. Het gaat erom dat je de juiste beslissing neemt, voor nu en voor later.

6 redenen om aandacht te geven aan je Baby Dilemma

1. Het triggert je om bewust met deze moeilijke levensvraag bezig te zijn.
2. Het kan jouw baby dilemma fase verkorten.
3. Mocht er een “ja” uitkomen dan geldt: hoe eerder zwanger des te beter.
4. Mocht er een “nee” uitkomen: dan sta je voor je gevoel niet meer stil.
5. Het is altijd goed om naar jezelf in de spiegel te kijken.
6. In je BD-fase moet je verder denken dan alleen maar in het hier en nu, een kind is voor het leven. Dit kan tot mooie plannen en dimensies in het leven leiden, zowel bij een ja-keuze als bij een nee-keuze.

Baby Dilemma helpt je dilemma inzichtelijker te maken zodat je beter kunt beslissen.
De site deelt baby dilemma gerelateerde informatie en helpt je door deze fase heen.

Heb je de beslishulp al ingevuld met als resultaat een persoonlijke BabyDilemma blueprint?

Succes!

Pin It on Pinterest