Ineens stond ik stil midden in de woonkamer en zei: “laten we er voor gaan”. Mijn man keek me verbaasd aan en vroeg wat ik in godsnaam bedoelde. Ik zei: “Je weet wel, een tweede kind!”. Hij keek me nog verbaasder aan. Hij had een aantal weken daarvoor gezegd dat hij misschien voor een tweede kind wilde gaan, maar had het daarna ook weer meteen losgelaten.

Ik niet! Ik voelde enorme druk. Ik kon niet weer zes jaar twijfelen, of eigenlijk de vraag parkeren. Ik was 39!

Het zette mij flink aan het denken. Ik ging hard aan de slag en besteedde er deze tweede keer, in tegenstelling tot de eerste keer, serieus aandacht aan.

Mijn noeste arbeid wierp vruchten af. Na een aantal weken kreeg ik een antwoord recht uit mijn hart. Het was er gewoon ineens. Als een donderslag bij een heldere hemel.

Ik wilde het!

Ik was zo ontzettend blij dat mijn hart deze keer sprak. Iets waar ik 6 jaar op had gehoopt bij de keuze voor een eerste kind. Dat ik een keer wakker zou worden en het zou weten.

Maar helaas, dat bleef uit.

Beslis vanuit je hart bij twijfels over kinderen krijgen

Weet je hoe mooi het is om een kindkeuze te maken vanuit je hart?! Jouw meest betrouwbare en gratis adviseur.

Ik kan je vertellen dat het prachtig is. Ik moest er zelfs van huilen. Ik had zo lang geworsteld over wel of geen eerste kind. Zes jaar. Mijn babydilemma bij de keuze voor een eerste kind zat me dagelijks in de weg. Het begon zelfs mijn leven te beheersen want de tijd begon een steeds grotere vijand te worden.

Wil jij er ook alles aan doen om een antwoord vanuit je hart te krijgen? Wil jij niet enkel en alleen meer handelen op ratio? Wil jij stoppen met de vraag te parkeren? Wil je stoppen met het verzinnen van smoesjes om uitstel te creëren?

Volg mijn gratis webinar

Volg dan mijn gratis webinar ‘Waarom ontdekken of kinderen in jouw droomleven passen’ op 27 augustus a.s. van 20.00-21.00 uur als eerste stap naar de oplossing van jouw babydilemma.

Doe je mee of wil je er meer over weten? Ga dan naar de webinaragenda

Liefs,
Liefs van Ida

Pin It on Pinterest