Een abonnement op een betaalde voedselbox

Een abonnement op een betaalde voedselbox

Voedselboxen zijn geweldig!

Wat helemaal perfect werkt is, is onze ”voedselbank”.
Je neemt een abonnement op een high quality voedsel totaalpakket inclusief recepten en je eet ook doordeweeks gevarieerd, vers,  gezond en aparter dan wat we zelf even snel fabriceren en wat last but not least ook nog lekker is.

Binnen 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel

Natuurlijk is de ene maaltijd lekkerder dan de andere en zijn wij zelf niet zo van vegetarische maaltijden (1 op de 3 of 2 van de 5 maaltijden zijn vegetarisch), maar dat lossen we zelf op want op vrijdag krijg je  het menu van de week doorgestuurd zodat je nog tijd genoeg hebt om zelf vlees/vis bij te kopen. Een bijkomend voordeel is dat alle maaltijden ook nog eens binnen 30 minuten op tafel staan en dat je niets meer weggooit aan eten omdat het allemaal precies afgepast is op het aantal personen waarvoor je bestelt.

Een voedselbox ontzorgt!

Dit concept is zowel voor de kinderlozen als voor gezinnen zeer geschikt;  een voedselbox ontzorgt en hierdoor hebben we weer meer tijd voor onszelf.

Ikzelf heb al geruime tijd ervaring met Hellofresh maar er zijn er inmiddels meer.  Hellofresh is een van de weinigen die een totaalconcept levert, dat wil zeggen dat een box alle producten bevat die nodig zijn voor een complete maaltijd. Hellofresh levert inmiddels verse en hoge kwaliteit voedseldozen in Nederland, Australie, Duitsland, United States, United Kingdom en Oostenrijk.

Pin It on Pinterest